22.19

22.19 Ser suddigt. Är stuck i ett myspaceberoende. Utanför den här skärmen är det en mörk och tom lägenhet jag andas in. Utanför den här hjärnan är det en frisk vindig sjukt jävla bra kärlek som blåser i mitt hår och inget annat är värt att lägga allting åt sidan för. 22.20 Tänker klart. 

and we were talking about whatever..but I just rather feel you.Miss P.

risken är tiny mighty unnecessary


image130

21:09 + sol. Jag väljer rörligt elpris för att det är 8 öre billigare än fast elpris. Men det finns en risk med det, tjii en rörlig speciell elmarknad som man bör följa. Tjiiii orkar inte. Bläddrar mellan höga riskfonder, lyxhotell i asien och bloggar på dn.se. All the same. Jag sitter och gör precis ingenting i fyra dagar och på samskolans hustak puttar man ner en liten gubbe från ölen för att sedan slå ner honom innan man dricker. Sweet. Efter tjugo år i den här branchen är det fortfarande svårt att få någonting att gå ihop. Don't ask why.


gegggamojjaa at Roskilde

image129Det var faktiskt mest bara äckligt med lera. Misär. Och jag saknade miss P, sommarängar och den där känslan..Arvika till helgen. Cant stop..

vattenytan blir mest en pil i våra mönster


image128"Känner alla hala händer, bygg ett land av korthus"..och so on. Ett kort för varje avflyttad vän, ett för varje halkperiod och ett för att jag en gång i minuten tar ett smugglat aloeverastift längs läpparna. Vem sa att vi behöver leva i det förflutna? Mitt Göteborg är också det gamla. Men vi är unga nu och hyr du ett rum i en mellanstor mellantysk stad så skyller vi på söndriga fem-euro-klockor i medelhavet. Det bara är så. Korthuset limmar vi ihop med vattenfasta tapeter. Jag vill stanna där. För tiden stannar där man själv vill för att sedan starta klockan tolv på valbart årtionde. Vi minns, vi saknar. Men det är faktiskt allt.


Vi uppskattar allt det nya för att det gamla alltid finns kvar. New times
. Där någon vill operera in en ipod i hjärtat för att alltid ha den med sig, där någon säljer telefonabonemang på att undanhålla sanningen och jag inte ens orkar stå emot. Tio ton bitterhet är slaget mot allt. Men jag älskar min korthusvärld och alla ni som bor i korthusen. I really do..Som den där drömmen när jag och en gammal vän skulle gå och köpa stövlar men gick till havet istället, hennes kort klibbar sig fast mot min välnötshjärna, tight, för att bosätta sig där. Sweet.

Jag har en spellista i huvudet, en besatthet på mitt skrivbord och om du bara vill ge dig fan på något så köpte vi mer mjölk under nittiotalet när Ally McBeal var den där smashing hot hot kärriärskvinnan med kaffe latte på läpparna en gång i minuten. Behöver man säga mer? Nä men det finns ärligt ett massutskick från scientologerna, en teater som ansöker om konkurs varannan timme och en 22-årig man som hoppar från en bro nära dig. Det skrämmer mig så jävla fetingmycket och jag halkar ett finger för varje gång en timma skuggar det förflutna. Men vi behöver inte begränsa oss för det. AIIIGHT?! pepp!