genom långa och korta nätter

I natt står alla dörrar stängda, golven nyskurade och kryddorna på sin första hylla. Sista och första natten du sover ensam. Älskade saknade hem. Snart ses vi. Och jag ska inte göra något annat än att verkligen sätta mig ner i den här trasigt trafikerade stan. Står och spottar ur mig bitterheten och välkomnar lyckan med stora morotsdroppar. Tappar floder av bitterhet och olust, putsar på motsatsen och ser den ekonomiska frågan med ett leende i mungipan. Somnar bredvid mjuka söta ögonkast och gula radhuslägenheter. Tänker tjugofyra timmar om dygnet. Kommer på mig själv allt oftare att jag trivs med mitt jobb. Sysselsättning 6.30 - 14.30. Kan rutinerna i min kropp känna sig mer tillfredställda? Kan en Matilda känna sig bättre än vad hon gör bland gröna tåg och gula cyklar. Betalar inte till västtrafik. Trafikerar alla vägar.

Allt annat gör hål i väggarna. Det är inte bra.

when I remember


STHLM TJUGOHUNDRASEX
Det haglar och anna säg att du minns stockholm
 så som vi vill minnas stockholm.
1. Fortfarande pojkar som faller
2. A weekend in the city
3. Roadtrip till Norge
4. Blindeside
5. HELTID!bitterfittan på nya äventyr

Pernilla hittar en bok som heter bitterfittan och tänker genast på mig. Det får en att stanna ett tag och tänka, haha. Bitterheten är ju ett hån mot det ideella lyckliga, alltså ett sarkastiskt sätt att säga att man är jävligt lycklig. Blablah, get it? Wheey sa klädhanlarn' och ryckte på axlarna. Snart dör castro och snart dör kylan på parkbänkarna ut. Jag får pengar på försäkringen för stulna minnen och en resa till pudersnö med gosigaste gosssi till finaste Gabbi. Tänker på Bridget och mina prickiga underkläder, bitlord och Timbaktus nya. Känns bra.

Imorgon har jag levt tjugo * trehundrasextiofem minus en hel del veckor, men ändå. Snart rullar också pengar in eftersom en heltidanställning och ett medialt självmord hägrar. Cant wait. Läser gamla Londonmail och saknar puuulzzen.remix som aldrig förr. Men snart blir den bittra fittan och den utsökta bollebygda modelantisen ett hett sambopar igen som smäller i vilka dörrar som helst. Och det är ju ganska pepp.

+
20
bejb
the KFL
tequilasug
fall ut pojke
janna + kent
vanjas hemkomst
flat 18 - kom till göteborg!

1. När köper vi biljett till Roskilde folk?

the hot stop

Roskilde, asså verkligen hoooot!
Roskilde

vienna och noll kanaliseringsförmåga

Vem trodde att bugg skulle verka så kul. Chill helg! Fast det går ändå långsamt att sova, tugnt att tänka. Om tjugo dagar når mina fötter mitt efterlängtade hem. Om nitton nätter ser jag tomas på en scen. Tänker på att det är svårt att kanalisera människor, samma problem som gnager i kanterna, meningslösa krönikor och death cabs låt om hjärtat som någon river ut och lägger i en flod. Sover under småtimmarna, peppar inför fredag och tjugo år fyllda. Skyldigheter och rättigheter. En strof av känslor, det känns bra nu..

Photobucket - Video and Image Hosting

THE SMELL OF PHOTOCOPIED PAPER And HOT MELON

haha
Vissa har det bara..haha..

let the good times roll

an & ma
Står rinnande i en solig hemstad och ser på hur andras liv crashar
. Ser tjugo år framåt. Stör mig på rosa byxor och fula jackor i -91stil med din mammas katt på. Allvarligt. Läser artiklar i Vice som jag läste i London för flera veckor sen. Tänker på hur man kan sova dåligt nätter som dom här, hur kan man missa Roskilde i år och att jag en gång i tiden faktiskt bodde granne med Björk. Tänker på hur många miljoner Gekås kammar in per timma, saknar Jannas Jocke Berg sång och Gabrielas Gummibollliv. Ser framåt, ingen idé att mata kaoset i höger märkeströja. NEW WAVE is rolling in, ny sambo (nästan), nya kläder, ny lägenhet (nästan), nytt jobb, nya ögon. Let the good times roll.

Peachers ligger på beggars banquet..?

we found something - not unusual

boom boxxxx
"Mossebacken kan jag prata om hur länge som helst"


På tavlan finns fyra hus och en del granar. Hur kan en man, en konstnär prata hur länge som helst om fyra hus i en by utanför arvika? Tavlan blir genast mycket mer intressant. Tänker på Londons förorter och stulna väskor, krångliga förnyelser och allt det som alltid ser likadant ut. Det som aldrig förändras. På styrsö har befolkningen ökat med 1 person under hela år tjugohundrasex. I Sudan dog några miljoner. Sverker Olofsson håller fortfarande farten i sitt konsumentprogram samtidigt som vi konsumerar tills vi dör och min plånbok sprängs. aj.