14:46

Min kamera är borta!

:(

jorden är platt igen

12:13 Fredag. På vagnen hör jag två killar prata om filmer med härlig och go krigsaction. Hur kan krig vara härligt?

thank whoever för tvåsamheten men jag gillar den syster

Två saker som gör att jag saknar Elin.

Nummer ett: Konserten. Klockan typ 6:36 den 2/6 körde jag och Elin 63 mil upp till dalhalla (körde typ tio mil i fel riktning). Hängde i rättvik. Var i något slags komaliknande bra stilla tillstånd under konserten.

Efter konserten åkte vi till Borlänge och sov i bilen utanför en nattöppen McDonalds. Vi vaknade 04:43 av att en dalmas knackade på rutan med ett jäääfla iiiiidiiioter. Efter en redan sömnlös natt blir jag vansinnigt matildaarg. Sätter foten på gaspedalen till närmsta kortautomatsbensinstation och kissar mitt på gatan. Sen kör jag regelrätt i 160 km/h på en ödelagd E4 ner till Göteborg. Vid tiotiden sitter jag och äter frukost hemma och elin är på båten till Styrsö, Allt under loppet av 24 timmar. Men det är ändå de små fragmenten i sekunderna som räknas. Kärlek.


Spola fram till 1:30.

Nummer två: Turkiet. För fjortonhundra spänn får jag och Elin varsinn biljett till ospecifierad svennecharter. Avkopplande tänker vi. Det börjar med att vi sitter och skriker håll käften med ett gäng hisingsbacka (vuxna) charterexperter som dricker jack daniels och svensk päroncider samt en turkisk familj på typ 12 pers. Efter mitt "vikommerattdöproblem" hade lagt sig somnar vi gott i låg högstandard. Det roligaste som händer är att vi går till bellman, blir jagad av sopgubbar i bergen och träffar en högst självupptagen usherkopia. Vi besöker till och med en turkisk moskée. Känner oss kultiverade med tvåtusen andra solstolar. Oavsett så är det de små fragmenten av sekunderna som gör DET. Kärlek.kungen ge mina systrar och bröder rum i slottet

Jag sätter in en annons på min lägenhet på blocket för åttio spänn. En timma senare har jag 67 nya mail. Fem timmar senare har jag 300 olästa mail. Snacka om desperat jävla fucking bostadsbrist i Göteborg.

+ att jag har bananskal

- att dom flesta andra inte har det

refreshh my mind dear


Men det är nya tider nu. Imorgon bär det av till sal C333 och P-platser för 300 spänn styck. Jag ser en motorväg och en arena, en bro och solen som slingrar sig ner över andra sidan älven. Det blir nog ensamt till en början. Refreshh!