blues, blues brother!

Idag satt vi på stolarna på min lekplats till gård. Gassande sol och hjärnceller vid havet. Motorvägen är ett diffust brus mot trummhinnan. Miss P och jag pratar om san fansissco, prag och alla andra drömmar som klistrar våra pusselbitar. Jag drar luktsinnet över hennes axel. Det luktar sommar. Jag råkar läsa att allt är upplyst. Också. Foer skriver som en svindlande newyorkbo och därför gillar jag honom. Jag ser blues brothers och säger till mina egna hjärnspöken att gå sin väg. Roy ringer och jag bestämmer mig för att åka till malmö på lördag. Fröken yorke försöker att lista ut Miss P:s alla ** utan resultat. Under pride bor jag i min lägenhet, Central hotel på vasagatan och på ett golv hos Marie i haninge. Livet är till för att pendlas.

saker man ser

Inte nog med att benen värker, man råkar vara lycklig också säger säger en spröcklig röst på bussen upp på berget. Ögonvitor passerar skylten om att coca-cola inte pantar två liter längre och jag tänker att det sannerligen inte är nog med att världen smälter, man råkar bry sig också. Vilken är en oförlåtlig tyngd i hjärnan. Ryssland kritiserar FRA och bloggsfären knappar tangentar. Det är ett otäckt krig. Sitter på Uppåt med en skara 18-åringar med rödvin och sina morsors utstyrsar a la -81. Vilket är förskräckligt. Tänker på de två olika världar som delar hbt och vanligt folk. Sedan vidare på Kafka och en brevvän jag hade för många år sedan. Tänker på jonna och hur digitalistisk cyperspacad osynlig man kan vara. Dessutom har jag ett spöke i muren vid pannan på mörkrets ymna kant. Saker som händer är att jag beger mig till köpenhamn i helgen med mellanstop Moa. Hur ser en modern kvinnas identitet ut? se SVT2 på torsdag.


intelligensbefriade frikyrkliga tidsbrist

Döden har ännu en gång nått britta yorke. Om det inte som alla andra gånger är tidsbrist, sömnbrist och vitaminbrist som råder i stugan på berget. Nåväl. Jag har en frikyrklig gammal skolkamrat från den inbundna ön. Har inte yppat ett ord till henne sen man flyttade från havet. Frikyrklig är hon i alla fall och nu har hon väl fått nys om miss p och vår underbara helt sjukt lesbiska relation. Vilket säkert besvärar henne om nätterna, och minst varje kvart på jobbet. Det är i alla fall väldigt mycket asgarv på vår korta msnkonversation och väldigt mycket sorg till inskränktheten som når få och jagar de flesta.

21:31
Ellen säger: hej. vem gilar du
Matilda säger: gillar?
Ellen säger: mm
Matilda säger: vadå?
Ellen säger: ä strunt i det
Matilda säger: nä men vad menar du?
Ellen säger: vem gillar du aså nån kille
Ellen säger: men strunt sama jag moste gå hej då
Matilda säger: haha