tyck här

Tryck här!


Bitter? nejnej

Fjärde gången som jobbet har bytt tillbaka till mina jobbhelger. Mitt straff för att jag var så besvärlig och stod upp för mina rättigheter? jo, en trettontimmarsdag på midsommar där jag även sover i sthlm. Lördag jobbar jag nio timmar och slutligen söndag som hamnar på tolv timmar. Det tåls att tillägga att jag även står själv i en tågrestaurang hela helgen. 34 timmar?!

Så! Passa på! Den som vill fira midsommar med mig i sthlm får gärna höra av sig, haha! Jag har gratis tågresa, gratis mat och hotellrum. Ring mig! Mvh deprimerad tågvärd

kärlek!


0kr

Ok. Var bara tvungen att sno den här länken av min rockfotokollega David. http://sewerhorse.com/. haha! Dessutom har mitt jobb ändrat mina jobbhelger en tredje gång. Det är facket nästa och en rejäl tjurig Matilda som kan väntas i den annars lydiga pisstråkiga personalplanerare vs. arbetare-andan som tyvärr råder på fd. statliga bolag som har blivit miljarddrivande aktiebolag. (läs posten)

Bitterheten är ett svart hål som efter några timmar får magpumpeffekt. Och det med kaliber för motsatt verkan! Just nu kliar det istället i fötterna av longboardabstinens. Har åkt i flera timmar i flera dagar nu. Som socker på dagen pratade jag precis med gabbi för första gången på fyra långa månader. Kan vi säga lycka? jag tar det! 0kr!

ser vi det som inte syns?

jag kommer hem från ett okuperat land till fria sverige igen. du glade!