som en gummiboll kommer du tillbaks till mig?

image170
I MISS YOU mannen!

sway

Tjugoett år bakom mig spinner framtiden levande. Är helt insnöad på the kooks nya skiva samtidigt som jag är superförkyld och hes som en geggig långtidsrökare, dessutom har jag prestationsångest och fredagsnoja. Bitterfittalycklig med andra ord. Då kan det även vara bra att ha en klocka.

tid vill ge tidvi kan vara nära

efterlängtade skriva skjortans- vettig-t jobbimage169

sommar

image168

at 04:00 am

image167
I'm glad am not a proud american

en tur på landet

Vaknar sprängfylld av sömniga ögonlock. Monsunregnet fortsätter och jag tar bussen in till stan. Min arbetsplats är tiden och jag kan inte hjälpa att jag helt hjälplöst fascineras av människor som väljer att bo på landet. Små stugor över åkrar och rangliga torp vid inlands sjöar. Sverige är så vackert. I fönstret till skogen finns så många människor och så många livsöden. Vad tänker vi på? En hand kramar en annan in i döden. Nittio gånger trehundrasextiofem har så många liv. Vi går till historien allihopa men vem sparar ditt papper?

8 mars och seriösa skribenter och chefredaktörer skriver om kvinnor. Vi är fortfarande förtryckta i gamla normer och föreställningar om kvinnan och jag är så arg för det, gooddamit. Några öl senare på Min bror och jag pratar vi feminism som snarare har blivit ett skällsord än peppord. Vi pratar om förmyndare som raderar personer ur skatteverket, så att dom inte finns längre. Hemlösa ögon sover i skjul utanför stan. Sverige är som en uppblåst ballong, under skinnet kvävs vi allihopa i hallogen och försvarets budget. Vi sitter fasttryckta på våra papper och utan dom är vi ingenting. Allt kraschar. Utanför saluhallen i Malmö sitter pengar och äter lunch, halstrad utrotningshotad lax i våra magar. Det är vår på torget och sekunderna har fastnat i mina skor. En sväng förbi Kellys spänner mina muskler. Har nog aldrig sett så många äckliga ölhårdrockssnubbar på ett och samma ställe, ocreddiga kellys, svett luktar det också. Avdankat. Avklarat. I all den här friheten halleluja?


tråkiga jens och blödande hjärtan

Jag är ett ögonlock svullen från sömnen. Lyssnar på Jens Lekman men kommer som alltid till insikten att jag blir uttråkad av honom. Stänger av. Lyssnar på the kooks och kommer till insikten att det är jag som inte kan cut it med före detta liv. Godnatt!

my insanity and I

image16600:10 Mina sömnproblem värker som knytnävar innanför pannbenet. Någon undrar hur reinfeldt kan få plats med sverige under sitt. Mina drömmar består av att träd faller ner på tåg, folk som skjuter hejvilt på tåg och att jag åker tåg. 00:11 Sitter och glor på den här slightly läskiga bilden. Kanske är det så att när orden lämnar talet och hamnar på skriven plats är man närmare döden än någon annan gång. Det är jag och min kropp. Men hur många är jag? 00:13 Mirjam spontanbleker mitt hår! Lyckan kommer med hårfärg det vet du. Mirjam klipper mig i en skog som aldrig somnar. Och det kan man inte göra annat än att tacka för.

the gangbanging is at 7

image165Två veckor bakåt och jag dricker ceylon. Hade skrivit värsta bitterfittautlägget om gårdagen och bitterfittafulservitriser på Mañana, ocreddigt ställe. Men efter att ha infogat den här vackra bilden försvanna all text, det kanske var lika bra. Annars är jag trött av två aspackade tjocka lediga helger. Lyssnar på Britta Persson och Amyremixar. Vill kill min personalplanering. Tänker på mina två grannar som båda heter Linnea. Tänker på människor jag en gång känt och önskar att dom bara kunde cut it eller engagera sig, inget mellansvenskthalvainne tack. Två veckor framåt och jag saknar Elin.

new gangstahood lunden- väpnat rån mot bingohallen, brutal misshandel på kyrkogården, bombhot, ja man kan ju gå under för mindre.