köp hamnen åker tåg istället

Köpenhamn är en stad vi åker till och käkar lunch, köper rödvin och shoppar oss lycka i under rasten. Det är solstrimmor, värme från rören i marken och sirener. Det var fint. Dessutom mötte vi praktexemplaret på en bra och vettig resenär. Han tyckte att man skulle ta det lugnt, han tyckte att sj var bra och att åka tåg var fantastisk. Han tyckte att männsikor klagade för mycket. Oh hluja. Han hade teorier om att det oftast är ickeberesta resenärer som är klagoaga och bittra. Det stämmer. Folk i största allmänhet och sjresenärer i synnerhet tror att det finns en tangentknapp till allt, som dessutom ska lösa allt. Det är en mycket intressant i-landspsykos vi lever i. Annars då? Peppen på fina inställningar och mysiga tillställningar som stundar.

Kommentarer
Postat av: anneli

åh heja den positiva mannen! jag peppar på stockholm och teatern. i really do!

Postat av: Jannan

Samma sak gäller livets resenärer. Inser man att man inte kan skynda på nåt är det bara att luta sig tillbaka och sluta stressa. Då njuter man ju givetvis mer också. Förstår inte varför man skulle vilja ha det på nåt annat sätt, egentligen.

Postat av: Anonym

janna: du är klok som alltid. <3anneli: vi ska bara se hur det går med min ledighet och möjlighet att hämta biljetter. ledighet är nog det största problemet. men det löser sig!

2009-02-16 @ 09:51:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback