det tar bara 53 minuter

Att vinna en auktion. Dessutom har jag en lång lång text som jag fick av natten. Möjligtvis av något annat också.

Dagen? Den har spenderats på tåg, i svenskens charterhjärna, på hotell, i vasastan och på torget med frukthandlarn. Köpte två par strumpor också . En kvinna som heter anna tyckte att jag var blek och blå. Hon frågade om det var någon som hade dött. Jag sa att det var något i mig som dog. Till och med på kortet till höger är saker inte där de ska vara, bara svävande.

sen en tid tillbaka

Har äntligen hittat musik som gör att tårarna kommer. Hoppas tröttheten hittar till mig nu också.

underskattad låtSliimy är ett bra band dessutom. Från frankrike också. Jag saknar frankrike alltid.

det tar två år att förlåtaAlldeles för lite sömn, tillräckligt mycket beroende, resadrenalin, hjärnbomber, popcirkus, alafapet, mirakelgumma, sos mänskligheten och snart turkiets oscarsbidrag three monkeys med finaste filmjannan på draken. Visionen är att gå till järnis. Frågan är hur nära visioner är verkligheten. Tänker på hur allting tar två år att lösa sig, det tar alltid två år att förlåta, två år att förstå, två år att krossa en vision, två år att ta tillbaka en. Någon forkare sa till en norsk att vi bara kan vara lyckliga i tre månader. Sen går vi tillbaka till strävan att bli lyckliga och han tänkte på något vänster, att det var sämre. Jag vill påstå att det är viljan som är kicken. Spolar bakåt och tänker på hur emil cyklade trehundra mil för att rädda världen. Tänker på hur fokus ofta tenderar att hamna på det naiva i alla möjliga saker. Men egentligen är det alltid visionerna.

konversation på stående gnällspik

Gillar att mama tycker att "bitter" är mitt ledord men att jag mest gnäller. Kul! Mycket sanning i det dock.

fantastiska idéer som etanolbil

Alla borde dessutom se dokument utifrån från i söndags. Höjer dock vissa varningsfinger för att detta kan komma att stimulera bitterfittaspektaklet i ditt inre. Men det är ändå värt att vara upplyst. Tryck här.

oh filmsy

Det blev inget chalmers idag. Istället påminde min emilvän janna mig om 300 eMIL-filmen. Det var tur det, för en sådan godbit vill man ju inte missa. Dessutom fick vi film från iran, ryssland och en om ensamheten och frölunda indians. Det var fint. Och bio på dagen är totalt underskattat.

Nu om någon timma ska jag jobba, det kändes tungt när jag vaknade av den skrikande gubben i morse. Nu känns det mycket lättare. Stockholm med malmöpersonal by night. Appråpå night bör alla se Paulines video till they live by night
här. Dessutom är jag glad eftersom jag fick låna läsvärdet av linnea som resulterade i att jag fick en biljett till snow på måndag för endast 32,50:-. Någon som vill följa med?

vardagsbestyr i min sömnlösa skalle

Saker som händer idag är att random kostymkvinna läser "vägen till orgasm" högt i telefon för random person i luren. En resenär på tåget ger daniel knark. Vidare såg jag robinsonkent i en minitaxi. Sen satt jag och dreglade framför djungeltrekking och surfstränder i fjärran. Gillar också att jag får peppsms av M2 hela tiden. Och precis nu kom jag fram till att jag ska pallra mig till en enstaka film imorgon, på chalmers 12.30.

Föresten! Någon som känner för att följa med till stockholm på fredag? Jag har nio timmars rast där. Vi kan gå till konstmuseet eller på bio. Eller hänga på hotellet med blommiga gardiner. Det blir jättespännande.

program jag har saknat

Peppen på adobes alla världar.

tala i syntes

Åh! jag älskar talsyntesen på macs textredigerare. Skrattade så mycket att jag tillslut blev trött igår kväll.

sömndrift och fina timmar


pepplistan

Trots att jag har en spricka i hjärtat har jag gnistglans i ögonvrån. Har tänkt lite och det som behövs när man har sprickor, hål och blödande sår. När man är sömnlös, förvirrad och nikotinkickad, är struktur. Listor, lappar, påminnelser, kalendrar, ical, brev och böcker. Massa ord mot kladdig hjärna. Bokstäver i en linje. Många och helt långa. Pepplistan är en viktig faktor i detta arbete. Likaså anslagstavlan som är onödigt underskattad i mitt hem.

2009 - Pepplistan
(som naturligtvis inte är färdig än)

- Mcrews smidande snärta planlösningar
inför resan
- Gabbi
- New York
- Alfapet
- Fina människor
- Ögonblicket då jag säger upp mig
- Arvika och stugan
- Budapest (?)
- Berlin
- Sommar i stockholm
- Photoshopfilen

minnesförlusten sitter bara i huvudet

Det var något jag skulle skriva. Något viktigt. Men jag glömde precis av det. Hur som helst sitter jag och har svidande värk sen gårdagen. Alkohol verkar vara det enda ovettiga sättet att få sig en blund i en tid som den här.

kattskrället i mitt hjärta


Trulsa har fått en klump i magen. Jag får många fler.

modebloggen i din uppväxtPå modebloggsbegäran kan jag börja min modebloggskarriär med en bild på den mest osmakliga outfiten i år. Fick för mig att det var måndagsfint med slips. Inte okej.

handledsproblemet i nya iLandsproblemet

Jag har en blå, glön och gul hand. Någon högavlönad satte en spruta med kemikalier i mig, så det är kanske inte så konstigt alls. Alla blodutgifter förgiftade och jag står på plattan och sjunger. Förutom det, har jag promenerat med ally längs snöblaskiga vasagatan i staden där alla huvud är lite mer stressskymplade. I vasa i den andra staden har jag träffat bästa gustav och ätit glass i hans minimala mest maximalt mysiga lägenhet. Vi tittade på silvertedt och åt tobak. Det är flyt att få första hand ett stenkast från victorias gata. Inte alls okej.

Kom på att janne josefson, blondinbella, gynning och zytomierska skulle ha någon slags debatt idag. Men antar att jag har misstagit mig. Är lite på efterkälken på dumburksprogrammatik eftersom jag har dragit ut sladden till dumburken och kopplat upp mig mot kafka och processen. Mot natten. Oftast om natten när jag nu för tiden inte sover är jag i entreprenörtankar, annars så peppas det på skogarna och stugan med utedass och tillhörande eka i värmland och södra kontinenten öster om svenskens turistkarta. Snart!

bitterfittaseminariumets sista sekund är över (för den här gången)Finaste linnea kommer över när man har haft ofrivilligt bitterfittaseminarium i två dygn och känner sig allmänt opepp. Det känns bäst. Det hela slutade med att vi hamnade framför photo booth. Bjuder på bästa bilden från i fredags då vi på blodigt allvar sprang jättelångt för att hinna till gretas happy hour.

istællet før p3gulds efterfest..

Hænger på hotellet i malmø och funderar på om man ska ta en svæng till slakthuset. Som av en hændelse ligger precis utanfør mitt fønster. Men eftersom jag ska dra till stockholm och sen gøteborg imorgon igen så får det nog bli biokvæll i hotellbaren istællet. Kan ju inte få en blund om nætterna længre. Igår somnade jag førvisso. Men bara endast før att det blev før många øl igår. Och massa virvldans. Det var hejdundranqualitytime med fina mænnsikor. Roligt ær ett passande ord. Annat som ær roligt ær att lyssna på en bunt præster som pratar om personalfester med fylleslag och varfør dom inte tycker att kvinnor borde få vara præster. Ska tillæggas att tre/fem av dessa var kvinnor. Mænniskor ær konstiga. Gillar speciellt damen som satt och kæka kalla pølsekorvar från ett tvåkilospaket i bistron. Tillsammans med en jægeshot och green tea. (ps.jag ær dansk gæstbloggare)


sena brev

Torsdag tjugotre och trettio och posten kom precis.

austin texas i januari

Har en fet dos kortison i armen. Den är helt borta. Det gör jävligt ont. Mot kortisonet har jag treo, fast det är mest mot huvudvärken, sen har jag x antal panodil i kroppen. Inget hjälper. Två böcker har jag läst i natt också. En om döden och en om perspektiv. Det hjälpte inte heller så mycket.

...

Tiofemtiosju och jag är förtvivlad. Har sömnlössymptom också.

tisdagssjukan

Eftersom jag är sjukanmäld och har tråkigt, plus att spotify har tagit mina lediga timmar ifrån mig så ska jag passa på att presentera spellistan som gått varm hela dagen. Sen ska jag skynda mig och gå på hockey med finaste mirjam.

hajen - svensken
taken by trees - too young
rosie thomas - If this city never sleeps (alla låtar)
bon iver- re:stacks
tiger lou - second time around
the tiny - this one's is for you mr. smith
säkert - någon gång måste du bli själv
lambchop - i'm thinking of a number
elliott smith -everything reminds me of her
death cab for cutie - cath
tv on the radio - tonight
the magnetic fields - i don't really love you anymore
great aunt ida - we say no
lykke Li - my love
saturday looks good to me - money in the afterlife
kings of leon - allt från nya skivan
nina simone - ALLT!

jag blev en jet

Jag har en plan nu. Målmedvetenhet också.

people are strange

Åh lyssnar på stina nordenstam och får en massa minnen. Det är inte bra att vara hemma och vara plågad av hjärnknivar. Av någon anledning tänker jag på norrland också.

T/S gunilla och min syster i karibien

Trevligt att min fina syster är och seglar skuta i karibien och precis har passerat jamaica i kristallblått hav. Det är också ett nöje att citera avslutningen på hennes sista rader, i senaste mailet, "Inatt på första nattvakten var månen stor som en apelsin och lyste upp som en glödlampa det var en behaglig värme med lite blåst.. Den lunkade sig fram som vanligt, när jag stod utkik kom delfinerna fram och hoppade i månljuset, mycket vackert!" Det är seriöst okej, men ändå inte.alfapet freestylin'Så här gick det när jag och linnea freestylade lite på alfapet. Det var ett nöje. Vi är speciellt stolta över avilodis och groperonkan. Russinelöddan är fint också.

hjärnvärken går som en epidemi bland folket

Femton femtiosju och jag har hjärnvärk. Knivar i mitt huvud. Tryckpressen mot tinningen. Slaganfall mot pigga egenskaper som att kunna stå upp drabbar lilla m hela tiden. Apoteket är stängt på söndagar också. Någon som har en treo? Eller magisk växt? Eller sällskapssjukan?

för er som längtar efter snö i gbgregn

Utanför ica finns det en snöhög som är svart och sotig.

en dag på kontoret


new era

Spotify!

på drift

roslagsbanan som en minne av
köp flera tusen hektar i mig

new york vs. filmcity

Har precis tittat klart på fina kobra i bombay och efter ett slag hamnade jag på psl-bloggen, hyfsat ointressant musik innan jag hittade det här klippet. Sen tänkte jag på bombay igen. Tänkte på hur kontrasten mellan två världsdelar kan synas i musiken. Deppig bollywoodig hindimusik mot newyorkig deppad indie. Det är ju kul eftersom CIA tror att indien och kina kommer att vända hela världsordningen på grund av många saker, bland annat kulturell, smart och världslig marknadsföring. Det är väl bara på att hoppas på mer hindibollywood på bloggar som psl då. Gärna lite arabisk reggaeton också.

friday i'm in loveSitter fredagsögonklistrad framför imove och alla gamla filmer. Min favorit är denna när philly och miss p fightas i berlin. Ingen aning om varför, hur eller när. Men sent, argt och sjukt kul är det i alla fall. Sen hittade jag även en exlusiv petflaskrödvinsfylla-från-italien-i-berlin-film på mig. Den som ger mig den bästa motiveringen får se den. Give it to me!

mössan från skissenVärldens finaste mössa, på världens finaste syster, stickad av världens finaste mamma.

att kliva in i en solAtt kliva in i 2009 var som att gå rakt in solen. Dans, pepp och kärlek var inget som låg i sparburken direkt. Alla var så fina. Alla var så glada. Allt var fross!

idiotiskt

jag har trampat på mitt hjärta för mitt hjärtas skull