du frågade om hållplatser jag undrade lite också faktiskt


insiker som spränger

Ibland kan försoning vara det värsta som kan hända en människa.

bokterapi kom du lilla vänLäkaren säger att såren kan läka om jag läser böcker. Han säger att böcker är bättre än terapi. Så nu läser jag, nu läser jag med bravur. Flera böcker i veckan. Dessutom blir jag besatt av Indien samtidigt. (läs shantaram) Läste något fjantinlägg om att för de skådespelarmiljoner, drygt femhundra, som johnny depp snart kammar in, kan man köpa sjuttontusen väskor av världens mest piratkopierade märke. För samma pengar kan man nog mätta halva slummen i Bombay för resten av livet också. Märkligt hur en tänkande människa gör deprimerande jämförelser på det sättet. Blir jobbigt provocerad av små saker som detta, helt i onödan. Det är som när någon tar upp flators "rätt-till-barn-frågan". Då måste jag läsa i flera år för att få bort provokationsbölden i hjärnan. Sluta skriv nu då. Nu måste jag ju läsa fler böcker bara därför. All tid har sina konstiga proportioner. Men den här tiden är konstigast.

fulaste köpenhamn kan ha det vackraste inuti


avundjuka är en lätt ytlig känsla

Glöm inte heller att vara avundsjuka för att jag och inte ni ska på antony & the johnsons i köpenhamn med världens bästa syster imorgon.


Homosexualitet klassades som en mental rubbning fram till 1979 i Sverige

Glöm därför inte att lyssna på historien bakom okupationen av socialstyrelsen. Blir nästan lite tårögd, om inte några kanske redan döda själar hade stått upp för sig själva hade kanske någon slagit ner mig för länge sen.

spara dina kontrasterDet här är världens bästa kort. Och tjugohundranios sista vinter.Det här är världens finaste kort. Och tjugohundranios första vår.

ö som i öken

Åh plötsligt fastnade jag mellan trappan och toaletten helt insjunken i Vanjas bästa present, Jean-Marie Le Clézios "öken". Det finns mycket spring och spritter för presenter som är köpta med hjärnan.

L som i lägenheten

L bor i lägeneheten som karin boye föddes i. L säger att det kalla draget av vind är hon. Tänker hur det är att vara skuggad av boye, eller snarare bevakad antar jag. Beväpnat och tryggt förmodar jag. Känner mig tyngdlös och ryggskadad alla tiders.

Hon på greenpeace pratar om kongo och illegal skövling, EU och protester, sen ger hon pengarna ett ansikte och jag svarar att; till räddningen undan undergången bör ej skänkas mer än en tjuga i månaden. Hon tackar för mitt stöd.

Missade elektrikern för tredje gången och han säger att elektriciteten går genom luften via vinden. Jag tänker att det faktiskt är mycket som finns i vinden. Tryckpressade, otajmade osynliga strövare som exempel. Boye ger mig ro om natten. Någorlunda blåser vi ordagrant sa någon och jag tog en promenad över berget. Med alla tiders kalla drag över skuldran kurrran.

gorribrazil

M1 blev onykter av gratisvinet, gratisvodkan, gratisölen, gratisindiskamaten, gratissushi, gratiskaffe, gratisgodis och gratis resepepp och klockan är några minuter efetr sex. Dags för linssoppa och fever ray. Sen hockey.

horisonellt peppadDet brinner i horisonten och snön smälter över ängarna långt upp i landet. Ikväll blir det wiskey med turfolket och jonathan och hockey och allt på samma gång.

jag är en tjuv

Morgonstund har hav och shantaram i mun. Det är vår på våra takåsar och klipporna tinar och saltet rinner längs min kind.

kärleksfolket

Spricker och glädjefniss och konstiga ryck på alla kärleksmännsikor som finns i mitt liv. Det känns bäst helt enkelt. Det finns dock en som är saknad.

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


sthlm och vegetariskt på sibylla

Har varit i stockholm och levt on the sömnlösedge. Nu är jag rotlös, rastlös och inne på beas ftp. Beas ord ekar fortfarande i huvudet "allting händer av en anledning, allting händer av en anledning". Det är fint att det ekar. Tänker också på linnéas glädje över en sibyllakiosk och annelis förståelse för värdet över att ha en tidning som heter "allt om vår historia". Dessutom behöver jag vila men jag behöver också dansa. Sen tänker jag också på omöjliga val, men det är en helt annan historia.

spontanköp din historia

Lördag. Ledig. Sitter i vanjas kök och tittar ut över takåsarna i linné. Hon säger att det är bättre att ångra det man gjort än att inte göra någonting alls. Vi äter linssoppa och tiden talar om en vänskap som lever genom tidsskillnader. Föralltid känns det som. Med vanjas ord i ryggen och en del dödsnoja och resfeber bokar jag och malin en resa till platsen på bilden. Peppen gnager sönder tiden och allt kommer att gå så långsamt innan vi sitter i vår djungelbungalow och drar obskyra tombridertre-liknelser mellan min pcföralla-demo som jag spelade för många år sedan, och verkligheten.mitt liv går inte alls på räls

7 av 31 dagar har jag fått schema under mars. Jobbar 100% och är fastanställd. Allvarligt talat?! Inte konstigt att man blir så jävla bitter.

delen i det stora hela

Peppen!

soul <3 mig

John var finast igår. Har blivit för mycket indie senaste åren. Det är ju soul som är grejen egentligen, har ju alltid varit så.