att läsa ger liv åt rycken i ögonen, ni vet dom som är så jävla störande att man tror att man har blivit helt retarded.

Att sådan ryck är positivt laddade fick jag inte plats med i rubriken, sorry MB.
__________________________________________________________________________________
Att göra listor finns säkert med på alla listors integöralistor men vafan du vet jag skiter så jävla fulltsändigt i det. Att göra listor är en del av mig och en hjälp för min överbelastade hjärna, wankers, inte på det självgoda sättet utan mer att det finns så mycket tankar och saker som bara kommer och vägrar att kliva ut igen. Min hjärna är typ som en sal av jehovas vittnen, inte deras åsiker eller livsöden utan mer ett rum av påstridighet av saker som jag vill ta till migoch saker som jag inte vill ta till mig. Detta i sin tur resulterar i typ tretton attgöralistor på avrivna räkningskuvert framför mig som jag bara garvar åt, pissar på och försöker göra du vet. Gå till banken, ring liseberg, ring jobbet, köp galgar, köp tvål, köp tandkräm, baka bröd, börja skriv skriv för fan. Ja ni fattar, det är inte så lätt när det finns så många måsten och man råkar vara en smula bitter. Inte för att hösten har infunnit sig, utan mer för att jag vet att den existerar.

Tre saker jag har gjort under dom senaste 48 timmarna,

1. Hängt på Mcdonalds scandinavium med Minna och snackat om döden i två timmar mer eller mindre minuter. Sen jagade hon en mus på vägen och jag garvade tills den sprang ner i en brunn och jag sprang till sexan mot kortedala.

2. Betalat hyra, försenade räkningar och försenade fakturaavgifter.

3. Disskuterat piercings med min farmor och farfar. Dom förknippade piercings med ligister, kriminalitet och arbetslösa fattiga ungdomar. Jag ville inte ljuga men jag gjorde det ändå (haha  girls)  nej, det gjorde jag inte. Jag försvarade er som om ni var min egna mamma oj vilken briljant sucker jag är för disskutioner med åldringar. Dom kände sig nog rätt förvånade och knäckta på samma gång som Gustav Vasa lanserade ett knäckebröd och jag åt ugnspannkaka i deras kök. Det är trots allt en generationsfråga, det gäller att passa på.

Tre saker man bör läsa innan man kan gå vidare,

modiri
1.
Navid Modiris blogg.
 Jag är en totalsucker för bloggar vare sig det står på nöjesguidens utelista eller inte. Jag älskar dig Navid och dina låtar är som en rekonstruktion av vad alla tänker på. Du skriver så vackert.

2. Yann Martel - Berättelsen om Pi.
Jag älskar allt som du berättar om.

3. Karin Boye - Ikväll har himlen ingen skrud (gömda land 1924)
Jag avgudar dig kvinna, mest för att jag är rastlös och pretantiös men vafan ändå.

En sak man bör lyssna på,

1. Regina Spektor

Och en till,

Kristofer Åström & Hidden Truck - Where were you

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback