det är ett intressant liv

12:01

Igår fick jag en ros på qx
av "munter öbo". Han tyckte jag var söt och jag tyckte han var äcklig. Matilda fortsätter att bli trackasserad av män i medelåldern som vill att hon ska utföra blowjobs och binda sig i diverse kk-relationer. I helgen stod Vanja och väntade på bussen i Woods Green, London och det kom (självklart, det är liksom alltid uppenbart att det ska hända) en man fram till henne typ mitt natten och viskade i hennes öra att han ville ha hennes nummer. Vad fan tror du?Jag blir så jävla trött, dessa män, dessa gubbar! GAH! Inse, fatta!

12:02

Igår var en bra dag. Vaknade upp med två solar, fint väder och en smärre sömnbrist. Drog ner på stan och fikade med Matildy, träffade hennes moster och så råkade vi hamna bredvid nån som jag snackat med på qx. Kom jag på efteråt. Sen blev jag hungrig (Jag har ingen mat okej) så jag beställer pizza och äter den tillsammans med Anna Ternheim. Sen beger vi oss vidare till Hagabion där jag och gaab ser han den grymma snubben med dreads på öppen scen. Jag ser Sara och jag och gabbi ser la heine och äter dumle. När vi ska åka hem känner vi oss som ghettoungar.
När jag kommer hem bjuder Gustav på te och vi pratar om framtiden i tre timmar, jag är aptrött och somanr vid två.

Kommentarer
Postat av: Matildaaa

kiss&bajs tatueringar är ha galet?! skulle kanske passa..
tycker det är helt sjukt galet att han har en konstig stjärna i sin bleka håriga ljumske...ysch :P

2006-10-30 @ 22:12:11
Postat av: Britta

hahaha ja dET är så galet. ska han fixa den eller ska den vara ett minne av mcgubben?

jag träffade din polare annie på postterminalen precis. Ge mig kiss och bajstatueringar!

Postat av: Vanja

Matilda goes London! Det kommer att bli sjukt grymt! Var bor mostern? Lugnt att vi ska till Ikea... bockerna i bokhyllorna i vinsiningsrummen ar pa svenska, sa vi kan ta en kopp gevalia och kanna oss som riktiga svenskar nedsjunkna i en Ikeasoffa och insupa... ja eller supa. Kanske att Kokobar ar roligare an Ikea iaf... Men iaf, London ar sjukt grymt, lite som en drog. Sag hejda till mamma ordentligt innan du aker, det kanske tar ett tag innan du ar hemma igen. Dyrt ocksa, sa spara varje ore nu.. annars ar marknaden for blow jobs ganska stor har.. och den vill man kanske inte halka in pa... jag aker hem tva veckor over jul, varav en till Egypten, men I'm back on track igen 3 januari, sa jag vantar pa dig da! Du kan forresten fortsatta med indiensparet har i London, sjukt mycket indiskt.. det ar grymt! Vissa stadsdelar ar pure Indian.
Karlek och systerskap. with ya in a sec sis!

2006-10-30 @ 22:45:12
Postat av: Janna af Götheborg

GLAD ÖBO?! jag har en så oerhört bra och lång historia att berätta om denne... man!! påminn mig!! HAHAHA

Postat av: Britta

gahh haha. Janna berätta, trigga upp min ilska mot dessa män dessa patetiska små gubbar inpacketerade i en förlorad stolthet. Jag påminner dig!

2006-10-31 @ 11:02:02
URL: http://brittayorke.blogg.se
Postat av: Britta

oj stavas det med ck?

2006-10-31 @ 11:02:27
URL: http://brittayorke.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback