nyckelbenet i tiden existerar alltså inte

Idag har jag lärt mig:

Mitt i jakten (jag anser att vi jagar, okej?) på tiden finner man sig själv tidlös. (mitt i klychan känner man att klychan är grym typ) Jag har alltid trott att det går att påverka tiden, att den är föränderlig och att en sekund idag är flera minuter imorgon, att tiden kan få en att läka, att tiden kan stanna bara för att jag vill (ja, ni vet allt det där) Men tiden bara går och går. Åren bara går och går. Och det finns egentligen inget jag kan göra för att få tiden att te sig lite annourlunda.
Den här (självklara?) slutsatsen kom jag fram till idag någonstans på sjunde våningen i en betongklump i förorten, typ mellan mijalocvic, mehandi och korpocnova. Det var blött. Det var mer än blött, det var kallt, det var ruskigt, det var outhärdligt.

Fast egentligen, när jag slutade att tänka på plågan, på krampen i benen och på sträckningen i hälsenan så var det inte så farligt. Det  var tvunget att göras och ingen annan kunde hjälpa mig här, det gick inte att fuska och det gick inte att be någon om hjälp. Det var bara jag och tiden med guds tårar innanför mina trosor. Posten var tvungen att dimpa ner på varje förortsbos dörrmatta.  
Vad jag (antagligen) vill säga är att jag äntligen (har jag ens försökt?) förstår alla människor som sagt till mig att jag ska sluta tänka så mycket. Jag förstår er nu, I really do.
Med tomhet och blanka fält innanför pannbenet blir tiden och det man gör med den inte väsentlig. Synd att jag har allt annat än blanka fält och tomhet innanför pannbenet, det hade ju varit så lätt då.

Gårdagens var en helt notmal kväll på Kellys;

1. Och det här var? (minns inte)
bolle

Saker jag inte har gjort den här veckan;
- tvättat håret
- duchat mer än två gånger
- utfört min "great vision"
om att se minst två filmer om dagen
- slutat äta socker
- ätit kött (förutom cheese plain
och ett panikstek av bacon, men exept det shiittan,
så blev jag nog lite tagen i kragen av din ypperliga
argumentation som fick mig att känna mig som en dålig människa)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback