tre tankar är mer än två tequilashotts

Och så jävla mycket mer också för den delen.
________________________________________________________________________
brittaaa 

Dear Britta,

Jag har tre tankar,

1. När man lyssnar på Anthony & the johnsons ute bland folk, känns alla så små, så hjälplösa och rädda. Man tycker liksom synd om bruden med skitmycket cash i sin LV-väska. Man tänker "stackars dig" till mannen i kostymkit från NK trend osv. Det känns som man är i alla fast ändå som om man är på teater. Människan är liten till fiolensemble och sköra adamsäpplen.

2. Liseberg. Vilken hatkärlek i världen skulle döda för den jag har till den den här arbetsplatsen, till det där livet, till det där nöjesfältet. Mest kärlek! Igår var det avslutningsmiddag och drinkbiljetter med brossorna. Ni betyder mycket. Tyvärr har jag ingen usb-sladd så jag kan inte lägga in bilderna. Later får det bli.

3. Det är såååååååå tokigt att frågan "varför super vi så mycket?" kan skapa så mycket debatt.


Kommentarer
Postat av: joel

jaja jag vet att dina tankar inte är frågor, men jag har tråkigt o orkar inte plugga, så jag ska besvara dem ändå.

1.men det är ju då man inser sanningen. eller hur.
det ÄR synd om dem. människor ÄR små och osäkra. typ. på teater ser man det, och då såklart också när världen framstår som på teater. och det är klart den gör det om man lyssnar på så mäktig musik.

2.jaa asså här har jag ingen åsikt. liseberg är dumt o farligt men karuseller e skoj!

3.jamen diskussionen har liksom lämnnat ämnet. vi pratar inte längre om varför vi super. utom om när och varför vi SKA supa.
iiih alla människor prioriterar fel fel fel jämt!!

Postat av: Britta

svaret på ditt tredje svar bli här att det är en ganska viktig och vettig disskution, varför SKA man egentligen supa? Visst man har jävligt skoj och oj man ser fyra istället för två men vafan det är inte så mycket mer ändå, man kan garva åt att det blev svart i några timmar och att man inte alls vet hur man hamnade i säng men vafan det är ju rätt patetiskt ändå.

Still you know, så undviker vi det ändå inte. Typ kanske för att alla vet den nakna sanningen om livlösheten och gåheten i den osäkra killens och hans vänner kostymkit från NK. Till och med bruden med rösa läppar och randiga jeans, still, hon är sådär liten. Kanske gråter Volvochefen ibland eller Bush, han kanske bränner sina brödbak lika mycket som jag? anyway, gled bort från ämnet lite där. Men kanske är det för att vi är levande döda, att männsikan är så ofyndig, så uttråkad på informationsexplotion och likgiltighet. Jag känner mig så liten du vet som alla andra känner sig kanske. Jag och vi har slutat plocka blommor och hoppa över gärdsgårtar, kanske är det därför. Vi ska se till och hålla oss sysslesatta, annars får världen ingen ro.

akta, vi kanske får tid att tänka du vet.

2006-10-10 @ 12:41:34
URL: http://brittayorke.blogg.se
Postat av: Joel

ja, varför SKA man egentligen supa? man ska inte supa. eller, man borde inte supa. det är inte hälsosamt nånstans. och visst borde man sträva efter ett långt och lyckligt liv, där man inte försör sin kropp genom att utsätta den för en massa olika gifter? eller bör man njuta av livet genom att ha så kul som möjligt - att supa?
jag tror på att lycka är nyckeln. och jag tror ja kan uppnå lycka utan alkohol.

så tack o hej systembolaget. nu har vi träffats vid ett antal tillfällen, men jag ha insett att vi trots allt inte passar ihop.

2006-10-14 @ 14:50:14
Postat av: Britta

haha

jag vet inte om det här är dina ord eller om det bara är sorgligt joel. I digg you, you know that men du kan väl inte på fullaste tro att ett långt lyckligt liv och att ha så kul osm möjligt innebär att "supa"? mygood jag hatar uttrycket.

Vem är hälsosam? Nämn en? Varför är det så viktigt för dig och så plötsligt? Man bör ha en nivå, man kan hålla den utan att riva stora barrikader av regler och så ska och så ska man inteuppsättningar. Sup med måtta om det nu är en del som gör dig lycklig, man ska inte försumma saker som gör en lycklig, aldrig. Är det bättre att gå straight åt andra hållet? Tror inte det. Gräset är alltid grönare, längtan är alltid bättre på andra sidan, men ärligt, det är inte alltid godare, det är inte alltid en längtan. Jag tror på medelmåtta, jag står för det också. Medelmåttamatilda i lagomsverige. Tråkigt va?

Det finns inga ska bara regler som reglerar det du ska och din definition av ska.

2006-10-15 @ 22:35:51
URL: http://brittayorke.blogg.se
Postat av: jolly

"men du kan väl inte på fullaste tro att ett långt lyckligt liv och att ha så kul osm möjligt innebär att "supa"?" men hallå, inte det ja mena ju. läs igen! jag skrev att jag tror på att man kan uppnå lycka utan alkohol skrev jag ju. eller va?

nån som är nyttig? hm ja ingen jag känner iaf. ska jag nämna nån blire väl nån av mina nyfunna hälsogurus som gillian mckeith typ. haha.
jag vill vara nyttig. mår bra av det, och inte bara fysiskt. jag trivs med att äta hälsosamt och tycker det är gott. dock har jag mina bakslag. som idag när min grej är "äta nyttigt". så har ätit massa choklad o grejer. vill ja äta godis o kakor o shit så gör jag det.
ska jag vara heeelt ärlig så är det väl också för att jag vill gå ner i vikt. det ill jag verkligen.skäms inte för att säga det, men fan känns som jag är låst på denna vikten. haha. o har för lite tid till träning. suck. men men.

ja medelmåtta låter tråkigt. men fan det behöver faktiskt inte vara det, eller hur..

vad menar du med: "Det finns inga ska bara regler som reglerar det du ska och din definition av ska."
vad är min definition av ska? hm..

2006-10-18 @ 20:37:11
URL: http://joely.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback