2009

Lunden är levande som chinatown mamma. Det är tusen minus när kvarterets människor blickar över staden vi alla dör i. Det går hundra tusen lite mer skott på en raket. Ljuset lyser upp havet, industrier och ensamma människa i fönstret. Vi är myrflockar i alla trappor och vägar ner från berget. Det är mys.

cmd q *2

narcissistiska anlag botas med tv. hjälper ingenting.

cmd q

Gaza brinner. Alla går i terapi.

the massive force insideKan vara krig.

stöd den tankedrivande. hjälp den.

Hon var fin igår

Båten var också fin

Kul även att calle somnade på dansgolvet

Behöver också hjälp med att avlägsna en trumpet i mitt öra

Med mycket annat också. Frivillig?

detta fält måste fyllas iHittade en massa random bilder på en dator någonstans på ön. Första bilden är familjens vedbod i kvällsljus. Okänd sommar. Okänt i ordningen av fantastiska solnedgångar. Andra bilden är från byggställning högt över havet. Mycket symbolik i den. Halva mina young years spenderades i isoleringsmassa och enstaka plankor utlagda över golvbjälkar, kyla och hantverkare, spikar och gipsplattor. Det är svårt att förklara bara. Vi hittade faktiskt gamla kärleksbrev och medicinflaskor som tidigare ägare hade tätat väggarna med. Tänk om vi hade gjort likadant. Minns dock att jag ritade en gris på masoniten i badrummet. Ett riktigt konstverk om jag inte minns fel. Sen att det tog typ tolv år för mina nära att renovera lilla huset på ön är en helt annan historia. Tredje bilden är från mappen "stormen". Kommer precis ihåg. Gick inte att gå nära havet. Läskigt också att vår brygga, som annars är två meter hög, nästan ligger under vatten. Ironiskt nog såg jag precis en dokumentär om tsunamin. Skulle samma sak hända här skulle ön försvinna. Bryggan också. Havet är farligt.

stressa dig lycklig

Saknar min flickvän också. Tiden är vårt hinder. Och arbetsgivare. Och levnadsbidrag och levnadsstruktur. Har stressymtom och spänningen längs tinningsmynningen är allt mer påträngande. Tror det är saknaden. Och viljan. I kombination helst.

en kubik som man sover i

Somnar alldeles för tidigt efter oansvarigt levt liv. För många timmar för lite.

the real thang is dead

Mamma! Köp ett träd för att bevara gammelskog - eller ett julkort från trädskövlingen- nu på samma sajt! Den förstnämnda idén är ju superb. Träd kan rädda världen. Fin bok av Johan Tell föresten. Appråpå inget. Men denna sajt skrämmer fjollan ut ur mig. Se med egna perefirier vilket lureri där dubbelmoral och kors i taket speglar även det här finfina tankesmedjandet. Jag blir dubbelt så korkad av dubbelheter överallt. Ge mig real things!

mitt hjärtas alla volt20/12 Emil Jensen live på Underjorden! En livs levande, alldeles egen, varm och angelägen stödkonsert för Ingen Människa Är Illegal. Glögg och lussekatter! Allt överskott går oavkortat till gömda flyktingar. Tid: 19.00. Pris: 70kr, boka på telefon 0704232895 eller köp på plats.

Kom dit eller dö (..av saknad efter fantastisk prosasång)

göteborg-sthlm-gävle-gävle-sthlm-göteborg

Fint arbetspass. NOT! Har dessvärre precis checkat in på lyxhotell i gävle. Lyx är ju fint men gävle, vetefan alltså. Det ligger drivor med snö överallt, svinkallt är det också. Flashigt hotellrum är dessutom värt noll när man missar öl på kellys och rockfototräff med järngäng.

lillgöran spökar igen

Kan eller orkar man bli uppgiven så är det sannerligen på sånt här.

åh!


ge mig en match ångest

Det är skymningssol och vi åker i norge på förfalskade körkort. Bergen sträcker sig över allt som är nytt. Dom skrattar åt mig på scandic europa när jag säger att jag vill köpa ett torp i skogen. Jag vill inget annat hellre just nu. Sträcka på mig och andas friskt över allt som är nytt. Och stilla. Volymen är bedövande klockan nollfem på hotellrum i mellerud, uppsala, linköping och stockholm. I skogen är stressen ett avlägset storstadsrop. Åh. Har för mycket koffein och alkohol i blodet för att försöka få timmarna att somna mig. Lyssnar på TAW och blir så där ångestnostalgisk. Och då vill jag bara skriva tjugofyrasju.

virus i våra språk

Låtarna på min mp3 har översatts till kinesiska. Märkligt och anmärklningsvärt. Jobbigt också. Men tur att man har ett kinesiskt ordlexikon i datorn.

lågupplösta bilder på högupplöst liv

Dessutom fick jag och linnea fling på en fotosession a la pepparkaksmustach. Här följer tre smakprov av flera hundra bilder. Efter att vi sedan hade trashat våra mustacher och skrattat deluxe ville tilda vara med i en förträfflig lindarosingposé.

bli din pepp ar kakaResultatet från igår. Det som lyckades bli kvar då alltså. Trots att alla var sega och småbittra så var det mysmys. Det behövs sannerligen mer sömninga chillkvällar. Eftersom min lägenhet är övermöblerad och perfekt för häng så står den alltid öppen för förslag. wiie!

i en annan värld

Sitter på ett kontor i ett kallt karlstad och peppar pepparkaksmys hemma hos mig ikväll. Kom Kom.

saker blir längre, saker försvinner

Åh! Är sjukt opepp på att jag missar gs2h ikväll. Dessutom missade jag my darling YOU igår och ninjafesten om jag inte minns fel. Dessutom saknar jag mina fina. Är nog mest ledsen för att jag inte kommer att kunna träffas ikväll. Allt för att jag jobbar hela tiden. Idag för att jag ska åka till malmö med en elefant. Det sägs att jag är en konstant levande död zombie. *bitter* Är det nån som vill baka en pepparkaka eller två, kanske glögg och öl och sånt på måndag?

Saker som däremot är värt att peppa är att jag och mitt hjärtas alla slag har hållt ihop i tjugoen månader idag. Miss P. Och eftersom vi jobbar hela tiden båda två. Dessutom konstiga tider och konstiga dagar. Ska vi slå slagen tillsammans och ställa till med mysfest på konstig dag och konstig tid. Detta, förvånande, då vi tenderar att glömma bort årets alla timmar.

åk tåg moder jord

Sitter och åker förstaklass tåg i privata kläder och det är ju sjukt gött att åka tåg egentligen..dessutom är jag svinigt trött trots att jag har sovit tolv timmar.

smält min människa

Åh jag älskar mina kollegor! Asså ni vet en sån där svinigt äckligt sur arbetsdag när resenärer från hela sveriges alla håll och kanter tappar förnuftet. 40 minuter sena. Idag var jag omringad av vuxna människor som gormar och skriker, skandal, skandal! Skaaaaaaandaaaal din jävla idiot! Dessutom står dom och drar i min kavaj och håret också. Det räcker liksom inte med ett beslut utan männsikor ska tjata i alla jävla evighet på ett beslut som banverket har tagit. Trots att dom säkert redan vet att det är förgäves. Jag kan göra noll åt alla beslut som sj tar eftersom jag bara är budbäraren. Det går liksom in och ut. Vuxna människor beter sig som småbarn. Jag kunde varit deras dotter. Har varit uppe sen 03:40. Är helt skakig i benen. Vanligtvis skulle jag vänligt men bestämt agerat mot stormen av gamar. Men det finns en gräns för hur mycket skit man kan ta alltså. Och hur trött man kan tillåtas att vara. Som tur är så har jag världens bästa kollegor som tog hand om mig, tog över befälet över tåget och gav mig massa pepp och kramar. Åh jag blir så livspepp på alla fina människor jag känner. Och för att jag för en gångs skull har en bra chef. Tack.

kläm in en hjärna i - 83 f

Är hemma och hjärnklämd av flygplan, tyskar, lufttryck och ökensand. Trevlig överraskning som väntar hemma är att man börjar 04:56 tre dagar i rad och dessutom ska man jobba i streck i åtta. Dessutom är det kallt och jag är brun. Någonting i mig nynnar "..jag åker aldrig till las palmas igen..". Har även en fråga till tilda; kände du för att komma och rensa mitt handfat? Ganska snart för det svämmar över. Saker som jag dessutom kan tipsa om är roberto saviano och fint läsa bangs senaste nummer.