time will let you go, all alone, i break

Hon sa det nu. Melina. Hon träffar någon annan. Jag visste ju det. Ändå fastnade det som glasskärvor i hjätkammaren. Jag undrar vem det är. Vem som står över mig. Vem som var värd att lägga en relation på. FÖr ajg var ju tydligen inte det. Undrar om det är en kvinna eller man. Jag undrar hur det går för dem. Jag har varit med om detta så många gånger. Bli vald. Om det bättre altenativet inte infinner sig. Andra hand är mitt stående kall i livet. ANdras andra val. Finns det inget bättre så finns jag. Men jag blir förvirrad av tanken. Jag är ju bäst. Jag är ju den mest roliga, underbara och schyssta människan jag någonsin träffat. Det måste vara fel på de som inte väljer mig. Det måste vara så. Det måste vara så.

Hon säger att hon inte velat säga det till mig fören det andra blivit mer seriöst. Typ som om det inte fungerade med det andra så skulle hon ha tagit mig. Låter ju helt sjukt och typiskt henne. Som när hon i höstas sa att hon inte ville ha ett förhållande, men gärna träffade mig. SJUKA MÄNNISKA. Inte konstigt att d senaste kvinnorna hon har haft har börjat gråta i telefonen. Jag ska aldrig, aldrig, aldrig mer röra henne. Fy fan. Lyssnar på raised fist i äkta komma-över-anda. Där ser man vad val i livet påverkar hur livet kommer till att se ut. Tänk om jag aldrig hade rest, tänk om jag aldrig hade..Jag hade missat något av det bästa i mitt liv. Resan. Hon hade aldrig kunnat bli det. Det bästa i mitt liv.

minnen av en svunnen brevskrivartid

Judith Linnéa Holgersson June 13 at 9:57pm Report
Yes! Under bar känsla att vara mänsklig . Fast är det mänskligt att arbeta under ytan? Och umgås med skelett och giftiga sälar? Hur är det med musslorna, är dom fortfarande lika giftiga att äta?
Livet på en pinne, inga förpliktelser eller utgifter, bensinen fixas var natt hoppandes på slangarna vid preems minst påpassade mackar och lyxmaten finner man i icas containrar strax efter stängning! Man tar alltså med sig sitt och sina ditt man måste eller borde. Allt för att få vardagen att gå runt.. Vem behöver badkar när det regnar? Vem behöver toalett när det finns skogar? Vem behöver skor när det finns strumpor? Vem behöver white trash när det finns historia?
Jag förstår inte, behöver jag överväga överhuvudtaget?

Matilda Lindblom June 15 at 10:08pm
Livet på pinnen. Pinnen på livet. Låter som en bra idé. Du behöver inte överväga. Berätta historien däremot. Den som inte behöver white trash. Jag förstår inte den delen av ditt brev.

Japanska jättemusslor äter plankton som är ämnade för blåmusslor och fiskar. Inte så farliga i fysisk form, däremot är deras handling under all kritik. Kanske inte outhärdligt och direkt synligt för en husvagnskvinna som jag. Men för ekosystemet är det något av ett big fail. På djupet kan du arbeta med sådana frågor. Japanska intrång på svensk mark. Känns lite blasé och idiotiskt dock.

På land. Containrar i all ära. Men ett vaket Ica 8-22 är väldigt spännande. Specielllt spelhörnan, snusmaskinen, pantmaskinen och senaste numret av cosmo. Vi borde ta en tur dit.

Vad sägs om livet? Vem behöver bo under ytan när det finns asfalt, minnen på näthinnan, gula ängar och 100 mbt under huvagnsgranens lilla vinge? Nog om detta. Det är i skrivande stund kvällskvist framför genomgången av daniel w:s bröllopsmanéer på tv4plus. 3,5 och lustgas på det. Vem behöver bröllop när det finns tankar? Vem behöver preems bensin när det finns solceller? Du talar om ett liv som är ärovärt. Livet på pinnen. Vilken modell ska du införskaffa dig?

anpassa dig

Jag återkommer alltid till den där uppgiften
vi skulle beskriva hur jämställt vi hade det hemma
Jag fick inte lämna in min uppgift
Kanske var jag för nära sanningen
Jag skrev om anpassade mig

uppdatering. tråkig sådan

Var på intervju i malmö igår. Träffade Melina. Det var stelt konstigt och hon var mer ointresserad än förr. Det var ganska hemskt faktiskt ganska hemskt ganska hemskt. Vad hade hänt om jag hade stannat vad hade hänt?

I förrgår fick Jenny och Lizzie tvillingar. Dom är lesbiska och gifta och bara några år äldre än mig.

Idag kom jag för tidigt till jobbet och igår var jag och vanja på operan och såg någon eert-taube-tjosan. Det var svennekultur och blonda barna och bara män i orkestern.

Idag sitter jag jour och hoppas inte att jag får åka ut på någon tur! Sen har jag börjat träna också. Har abstinenes varje dag. Försöker hålla in det så attt man förtsätter att vara sugen. Sen går basketlaget bra. Vi har 38 medlemmar nu. Och som sagt så försöker jag som vanligt få igång mitt skrivande. Ska jag verkligen bli grafisk designer? jag undrar lite.