minnen av en svunnen brevskrivartid

Judith Linnéa Holgersson June 13 at 9:57pm Report
Yes! Under bar känsla att vara mänsklig . Fast är det mänskligt att arbeta under ytan? Och umgås med skelett och giftiga sälar? Hur är det med musslorna, är dom fortfarande lika giftiga att äta?
Livet på en pinne, inga förpliktelser eller utgifter, bensinen fixas var natt hoppandes på slangarna vid preems minst påpassade mackar och lyxmaten finner man i icas containrar strax efter stängning! Man tar alltså med sig sitt och sina ditt man måste eller borde. Allt för att få vardagen att gå runt.. Vem behöver badkar när det regnar? Vem behöver toalett när det finns skogar? Vem behöver skor när det finns strumpor? Vem behöver white trash när det finns historia?
Jag förstår inte, behöver jag överväga överhuvudtaget?

Matilda Lindblom June 15 at 10:08pm
Livet på pinnen. Pinnen på livet. Låter som en bra idé. Du behöver inte överväga. Berätta historien däremot. Den som inte behöver white trash. Jag förstår inte den delen av ditt brev.

Japanska jättemusslor äter plankton som är ämnade för blåmusslor och fiskar. Inte så farliga i fysisk form, däremot är deras handling under all kritik. Kanske inte outhärdligt och direkt synligt för en husvagnskvinna som jag. Men för ekosystemet är det något av ett big fail. På djupet kan du arbeta med sådana frågor. Japanska intrång på svensk mark. Känns lite blasé och idiotiskt dock.

På land. Containrar i all ära. Men ett vaket Ica 8-22 är väldigt spännande. Specielllt spelhörnan, snusmaskinen, pantmaskinen och senaste numret av cosmo. Vi borde ta en tur dit.

Vad sägs om livet? Vem behöver bo under ytan när det finns asfalt, minnen på näthinnan, gula ängar och 100 mbt under huvagnsgranens lilla vinge? Nog om detta. Det är i skrivande stund kvällskvist framför genomgången av daniel w:s bröllopsmanéer på tv4plus. 3,5 och lustgas på det. Vem behöver bröllop när det finns tankar? Vem behöver preems bensin när det finns solceller? Du talar om ett liv som är ärovärt. Livet på pinnen. Vilken modell ska du införskaffa dig?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback